Nuo ko priklauso grindų betonavimo kaina?

Nuo to kaip išbetonuotos grindys priklauso grindų dangos patvarumas ir ilgaamžiškumas, todėl labai svarbu pasirinkti tinkamus specialistus, gerai išmanačius savo darbą. Darbo kokybė ir naudojamos medžiagos, bei technika, lemia įrengiamų grindų kokybę ir patvarumą. Grindų betonavimo kaina labai konkurencinga.

Išvardinti faktoriai lemiantys grindų betonavimo kainą:

  1. Kvadratūra.
  2. Betonavimo rūšis: betonas grindims (steškė) ar pramoninis betonas (nedulkantis betonas). Pramoninio betono darbai išbrangsta, kadangi reikalinga technika, kaip betonvežiai ar betono siurbliai betonui pumpuoti.
  3. Grindų storis. Grindų storį reikėtų rinktis labai atsakingai, koks transportas važinės, ar sunkusis ar lengvasis. Ar tai bus aikštelė ar tik vaikščiojamoji dalis.
  4. Pagrindaigrindų paruošimas betonavimui: pagrindo niveliacija; grunto nukasimas, tankinimas; smėlio užpylimas, lyginimas; putų polisterolo ar akmens vatos sudėjimas; plėvelės ir tinklo klojimas; grindinio šildymo vamzdelių išvedžiojimas.
  5. Betono armavimo reikalavimai. Būtinas tinkamas armavimo paskaičiavimas, ką padarys tik geras specialistas. Nuo to taip pat priklauso grindų kokybė ir ilgaamžiškumas.
  6. Medžiagų kokybė. Medžiagos turėtų būti sertifikuotos, atitikti europinius standartus. Tinkamai parinktas betonas ar smėlio mišiniai nulemia grindinio kokybę ir ilgaamžiškumą. Vėl gi visas šias garantijas Jums suteiks atsakingai ir oficialiai dirbanti brigada.
  7. Vieta (atstumas). Betonuotojų brigadoms su visa įranga tenka vykti į objektus, todėl dažnai atstumas į kainą yra įskaičiuojamas.
  8. Kiti priedai (Pavyzdžiui, fibra – mažina įtrūkimus ir mikro plyšius).

Dėl visų klausimų apie grindų betonavimą kreipkitės pas mus – atsakysime, patarsime, rasime sprendimą Jums rūpimu klausimu. Suteikiame grindų betonavimo darbams ilgalaikes garantijas. Darbus atliekame su nauja įranga, sertifikuotomis medžiagomis, o darbuotojai turi ilgametę patirtį atliekant šiuos darbus.

Norėdami gauti konsultaciją dėl grindų betonavimo ar užsirezervuoti laiką darbams – užpildykite užsakymo formą arba skambinkite telefonu +37064448994.

    JŪSŲ UŽSAKYMAS/UŽKLAUSA

    TelefonuElektroniniu paštu

    KiemasGaražasGyvenamas namasButasAikštelėKita


    TaipNe

    Privatumo politika